28. KaBOOOM! 16


Zo jong als ik me kan herinneren wilde ik altijd weten…waarom, wat, waar en vooral: Hóe…?
En omdat ik de hele dag door vragen stelde werd mijn moeder het zo af en toe wel eens zat en antwoordde dan…..’Dat is het geheim van de smid.’
Wat een irritante dooddoener was dat!

Maar….omdat een een wereld zonder mysteries ook wel wat saai is laat ik nu graag de beelden voor zich spreken.
Dus mocht je willen weten ‘hoe’? Dan weet je wat mijn antwoord is…..

PS. No Mushrooms were harmed during this Shoot.

Afgeplatte Stuifzwam -Puffball- Lycoperdon pratense - Vascellum pratenseAfgeplatte Stuifzwam -Puffball- Lycoperdon pratense - Vascellum pratenseAfgeplatte Stuifzwam -Puffball- Lycoperdon pratense - Vascellum pratenseAfgeplatte Stuifzwam -Puffball- Lycoperdon pratense - Vascellum pratenseAfgeplatte Stuifzwam -Puffball- Lycoperdon pratense - Vascellum pratense


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 thoughts on “28. KaBOOOM!